با توجه به اینکه رشته ی داروسازی در ایران و در بسیاری از کشور های دنیا رشته پر طرفدار و پر درآمدی هستش و سالانه تعداد زیادی از داوطلبان کنکور گرایش زیادی به قبولی در رشته داروسازی دارند و در صورت کسب رتبه لازم حتما یکی از انتخابهاشون رشته دارو سازی هستش
رشته ی دارو سازی جزوه رشته های زیر گروه ۲ تجربی است و به همین دلیل درس زمین شناسی ضریبش در رشته داروسازی ۱ هستش که شما میتوانید با اختصاص درصدی به این رشته ومطالعه و تست زنی در درس زمین شناسی شانس قبولی خود را در رشته داروسازی بالا ببرید.
داروسازی از گروه دکتری عمومی هستش دوره ی تحصیلش ۶ سال هستش و جزوه رشته هایی هستش که دوره ی طرح اجباری دارند.
ظرفیت پذیرش در رشته داروسازی:
براساس کنکور تجربی سال ۹۵ دانشگاه های دولتی چیزی حدود ۱۳۰۰ نفر پذیرش کردند که حدودا ۷۰۰ نفر در دوره رو زانه پذیرفته شده اند.
بازار کار رشته داروسازی:
یکی از پردرآمدترین رشته های تجربی رشته داروسازی هستش که تقریبا ۹۰ در صد فارغ التحصیلان رشته داروسازی جذب بازارکار می شوند که اکثر آنها در داروخانه ها به تجویز یا مشاوره دارو مشغول می شوند که اگر بتوانند خود فارغ التحصیلان داروخانه تاسیس نمایند بسیار پر در آمد و پرسود هست بقیه هم در کارخانه های آرایشی بهداشتی یا صنایع داروسازی مشغول به کار میشوند هم چنین میتوانند در شغل های اجرایی وزارت بهداشت و درمان مشغول به کار شوند.
دروس پایه رشته دارو سازی:
فیزیک نظری- بیولوژی نظری – شیمی عمومی – ریاضیات پایه و مقدمات آمار-فیزیولوژی-شیمی آلی-اصول و خدمات بهداشتی-تشریح-شیمی تجزیه-میکروب شناسی نظری و عملی-آمار حیاتی-ایمونولوژی-انگل شناسی و قارچ شناسی-کامپیوتر-کمک های اولیه.
دروس اختصاصی رشته داروسازی:
تغذیه و رژیم درمانی-گیاه شناسی دارویی-اشکال دارو-مدیریت در داروسازی-درمان شناسی-اطلاعات دارویی-موادخوراکی نظری-شیمی دارویی-مفردات پزشکی-فارماکولوژی-روش های دستگاهی-بیوفارماسی-فرآورده های دارویی بیولوژیکی-فیزیکال فارماسی-کنترل میکروبی دارویی-داروسازی صنعتی-کارآموزی صنعت-زبان تخصصی-کارآموزی داروخانه-مقدمات داروسازی
دانشگاه های که در رشته دارو سازی پذیرش دارند:
این رشته در بیشتر دانشگاه ها وجود دارد مثل:
دانشگاه علو پزشکی تهران-اصفهان-تبریز-شیراز-شهیدبهشتی-اهواز-کرمان-کرمانشاه-مازندران-ساری-مشهد.