شیوه تدریس رشته های هنر در موسسه کنکور آسان است ( بخش پنجم )
مورد بعدی که باعث تمایز کنکور هنر از سایر گروه های آزمایشی می شود، آزمون عملی یا آزمون مرحله دوم است. برای پذیرش در اکثر رشته های کنکور هنر لازم است تا شما به مصاحبه گران یا داوران و مصححین ثابت کنید که توانایی و اطلاعات لازم برای ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه خود را دارید.
رشته های متمرکز خاص آزمون عملی و یا مصاحبه حضوری دارند. مانند:ارتباط تصویری(گرافیک)، طراحی صنعتی، ادبیات نمایشی، آهنگسازی، مجسمه سازی، عکاسی، نقاشی، طراحی پارچه، طراحی لباس، طراحی صحنه، بازیگری، نمایش عروسکی و… .
رشته های متمرکز آزمون عملی ندارند و پذیرش در این رشته ها تنها با رتبه و سوابق تحصیلی صورت می گیرد. مانند:صنایع دستی، کارشناسی فرش، سینما و… .
خوشبختانه یا متأسفانه هر سال کنکور هنر با سال قبل از خود تفاوت دارد. سؤالات تنها از منابع معرفی شده سازمان سنجش طرح نمی شود و بسیاری از سؤالات از منابعی غیر از کتاب های درسی طرح می شود. گستردگی مطالب و منابع، شیوه ای خاص برای مطالعه و برنامه ریزی را می طلبد تا منجر به موفقیت شود. این مسئله بیش از آنکه نگران کننده باشد، خوشحال کننده است. زیرا افراد کمی به این منابع و مشاوره دسترسی دارند و همین مسأله شانس موفقیت شما را بیشتر می کند.
برای قبولی در کنکور معدل شما در دبیرستان یا هنرستان به هیچ عنوان ملاک قبولی یا عدم قبولی شما نیست. (البته این به معنی کم اهمیت بودن معدل دروس نهایی دبیرستانی ها در موفقیت در کنکور سراسری هنر می باشد). این باورهای غلط را دور بریزید. سال کنکور، سالی متفاوت است. بیش از هر چیز برای موفقیت، نگرش شما به موفقیت، سلامت روحی و یک برنامه ریزی صحیح می تواند تضمین کننده موفقیت شما باشد. کافیست به کسانی که این راه را رفته اند و موفق شده اند اعتماد کنید و بدانید هر موفقیتی حاصل چارچوب ذهنی درست شماست.
مهندس احمد سلام مشاور برتر کنکور آسان است
برای دریافت مشاوره و برنامه ریزی رایگان با شمارههای
۴۰ ۹۶ ۴۰ ۶۶ – ۰۲۱
۳۸۸۹ ۷۵۲ ۰۹۱۲
۰۹۱۲۸۳۷۵۷۴۷
تماس بگیرید