افزایش تراز با کنکور آسان است
تاکنون به این موضوع فکر کردهاید که در آزمون سوالات را کدگذاری کنید تا بتوانید افزایش تراز داشته باشید؟
بله کاملا درست متوجه شدهاید، سوالات را در جلسهی آزمون به زبان و تعریف خودتان کدگذاری کنید. یعنی با علائم و کدهایی که خودتان تعریف میکنید سوالات را دستهبندی کنید. با دستهبندی سوالات در گروههای شکدار، نزده، مهم و فراموش شده میتوانید به تحلیل صحیحتر و سریعتر خود کمک کنید.
هر چقدر تحلیل آزمون صحیحتر باشد، پروژهی افزایش تراز موفقتر خواهد بود. با تحلیلی درست که به کاهش اشتباهات و تکمیل یادگیریهای ناقص میانجامد، افزایش ترازی تدریجی و ماندگار را برای خود رقم خواهید زد .
هر کدام از شما میدانید که با شرکت در آزمونها نباید فقط به نتیجهی پایانی هر آزمون توجه کنید؛ شما در آزمونها شرکت میکنید که یاد بگیرید؛ یعنی میتوان جور دیگری هم امتحان داد. موقع امتحان دادن باید به فکر یاد گرفتن و طبقهبندی کردن سؤالها هم باشید. این کار به یادگیریتان کمک میکند. هر آزمون پایان کار نیست بلکه هر امتحان را شروع یک مسیر دوباره بدانید. شما با هر آزمون یاد میگیرید که به نفس خود غلبه کنید تا به سؤالات شکدار پاسخ ندهید. یاد میگیرید که در جلسهی آزمون اعتمادبهنفس داشته باشید و تکنیکهای مدیریت زمان را اجرا کنید. در آزمونهای برنامهای کانون شرکت میکنید که هنر آزمون دادن را نیز یاد بگیرید. برای رسیدن به نتیجهی مطلوب باید تمرین کنید. هر آزمون، تمرینی برای به دست آوردن این یادگیریهاست.
اگر حس شکست دارید دلیل آن را در خودتان جستجو کنید. با نگاه کردن به دفتر برنامهریزی میبینید که هر گاه ساعت مطالعهی خوبی داشتهاید، انگیزهتان برای شرکت در آزمون و رسیدن لحظهی شروع آزمون و دیدن سؤالات جدید و نیز دریافت کارنامه بیشتر از هفتههای قبل بوده است. ممکن است اگر نتیجهتان مطابق تلاش شما نباشد، ناامید شوید و سختی سؤالات آزمون یا نیامدن سؤال از بخشی که شما خواندهاید را بهانه کنید و از دفتر برنامهریزی فاصله بگیرید و نوشتن کتاب خودآموزی را به روزهای بعد موکول کنید.
دلیل شکست یا از بین رفتن انگیزه را در خودتان جستجو کنید.
به سؤالات زیر پاسخ دهید:
۱٫ آیا ساعت مطالعهتان با ترازی که میخواستید مطابقت داشته است؟
آیا درست است که از خود، تراز ۶۰۰۰ انتظار داشته باشم و در هفته، ۲۰ ساعت مطالعه کنم؟ برای هر ترازی باید ساعت مطالعهی مناسبی را با کمک پشتیبان خود و میانگین تراز آزمونهای قبلی خود در نظر بگیرید.
۲٫ آیا به اندازهی کافی برای هر درس وقت گذاشتهاید و عمیق خواندهاید؟
خواندن مطالب سنگین در یک جلسه (حتی اگر عمقی خوانده باشید) کافی نیست. برای مطالعهی یک درس آسان هم باید جلساتی را برای مرور در نظر بگیرید.
۳٫ آیا برای تمام درسهایی که انتظار درصد و تراز بالا داشتهاید تست زدهاید؟
حداقل یک تا دو جلسه تست برای هر درس نیاز است. برخی دانشآموزان کمبود وقت را بهانه میکنند و به جای تست زدن فقط و فقط به مطالعهی درسها به صورت تشریحی میپردازند. این اشتباهی است که خیلی از کنکوریها تا رسیدن به ماههای آخر کنکور آن را انجام میدهند.
۴٫ آیا میزان افزایش ترازتان معقولانه و منطقی است؟
دانشآموزی با تراز ۴۸۰۰ نباید انتظار تراز ۵۹۰۰ در آزمون بعدی داشته باشد.
۵٫ آیا روشهای مطالعهی قبلی را برای درسهایی که از آنها نتیجه نگرفتهاید دوباره به کار گرفتهاید؟
استفاده از روشهای درست رتبههای برتر برای مطالعهی درسهایی که تا کنون نتیجهی مطلوب نگرفتهاید یک راه میانبر برای رسیدن به نتیجهای است که دیگران با طی مسیری طولانی به آن دست یافتهاند.
اگر پاسخ شما به حداقل سه سؤال از سؤالات بالا خیر بوده است باید بدانید که سرزنش خود، کار بسیار اشتباهی است. برای رسیدن به موفقیت باید ابتدا خود را با اشتباهاتمان قبول کنیم، سپس راه درست رفع اشتباهاتمان را بیابیم.
مهندس احمد سلام مشاور برتر کنکور آسان است
برای دریافت مشاوره و برنامه ریزی رایگان با شمارههای
۴۰ ۹۶ ۴۰ ۶۶ – ۰۲۱
۳۸۸۹ ۷۵۲ ۰۹۱۲
۰۹۱۲۸۳۷۵۷۴۷
تماس بگیرید